Apartment in Vingrių street, Vilnius

2_livingroom_Vingriu_AKTA.jpg

Area: 103 sq m
Project year: 2019
Location: Vilnius, Lithuania
Authors: Dovilė Piekytė, Normundas Vilkas, Dovilė Paunksnytė
Photographs: Norbert Tukaj

This time we undertook the task of renovating an apartment in The Old Town of Vilnius. The original functional layout plan underwent a major remodelling: small separate rooms have been transformed into open areas that are more comfortable and meet modern needs.
The layout of the apartment is revealed and visually enhanced through the use of dark wood panelling.
To bring a distinct feel to the space we avoided any bold gestures in colour and decided in favour of combination of neutral colours and lighting solutions.

Interior Architecture studio

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • LinkedIn