1_livingroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
  Residential house in Vasaros street    Area:  103 sq m  Project year:  2017  Authors:  Normundas Vilkas, Dovile Paunksnyte   Photographs:  Darius Petrulaitis  Our task was to modify the house plan and redesign its interior to fit the needs of a three-person family. Blue colour is repeated throughout the home to complement the dominant light tones. Much attention has been given to the natural and painted wood textures as well as textile combinations.
       
     
4_livingroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
2_livingroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
3_livingroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
5_kitchen_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
7_kitchen_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
6_kitchen_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
8_bathroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
9_bathroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
12_bathroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
11_bathroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
13_bedroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
14_bedroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
15_childrenroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
18_childrenroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
17_childrenroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
16_childrenroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
19_laiptine_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
20_hall_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
21_hall_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
22_plan_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
1_livingroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
  Residential house in Vasaros street    Area:  103 sq m  Project year:  2017  Authors:  Normundas Vilkas, Dovile Paunksnyte   Photographs:  Darius Petrulaitis  Our task was to modify the house plan and redesign its interior to fit the needs of a three-person family. Blue colour is repeated throughout the home to complement the dominant light tones. Much attention has been given to the natural and painted wood textures as well as textile combinations.
       
     

Residential house in Vasaros street

Area: 103 sq m
Project year: 2017
Authors: Normundas Vilkas, Dovile Paunksnyte

Photographs: Darius Petrulaitis

Our task was to modify the house plan and redesign its interior to fit the needs of a three-person family.
Blue colour is repeated throughout the home to complement the dominant light tones. Much attention has been given to the natural and painted wood textures as well as textile combinations.

4_livingroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
2_livingroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
3_livingroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
5_kitchen_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
7_kitchen_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
6_kitchen_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
8_bathroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
9_bathroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
12_bathroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
11_bathroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
13_bedroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
14_bedroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
15_childrenroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
18_childrenroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
17_childrenroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
16_childrenroom_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
19_laiptine_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
20_hall_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
21_hall_Vasaros_AKTA.jpg
       
     
22_plan_Vasaros_AKTA.jpg